Äntligen måndag efter en jobbig helg! | Johanna Boström
Johanna

Johanna Boström

Annons

Äntligen måndag efter en jobbig helg!

God förmiddag!  😊

 

Jag älskar måndagar. Måndagar känns alltid som en nystart och för mig som är hemma hela tiden är det roligare med vardag för då händer det mer. Dels får dottern vara på förskolan, vilket behövs då hon är så otroligt avundsjuk på bebisarna och det gör mig väldigt stressad. Jag känner inte att jag kan njuta av bebistiden pga hennes humör och beteende så därför är det jätteviktigt att jag får vara ensam hemma med pojkarna. Jag tycker även om vardagar då man får post haha, dagens höjdpunkt. 😅

Helgen har varit jobbig, vilket helger brukar vara, men denna var ännu jobbigare.Vi brukar träffa barnens morföräldrar på söndagar just för att dottern ska få lite extra uppmärksamhet, men det blev inget denna söndag och det märktes. Att ha en trotsig tvååring hemma i två dygn som dessutom är svartsjuk är inte roligt. Jag märker direkt på bebisarna att de har svårt att komma till ro när hon är hemma, men när jag är hemma själv eller om hon sover då somnar bebisarna nästan direkt. Jag vill ju att bebisarna ska känna trygghet här hemma, men hur ska de kunna göra det när det är någon som skriker, härjar och kastar grejer runt om sig.

I lördags kom vi i alla fall ut på en barnvagnspromenad och det behövde jag verkligen. Jag är så himla låst inne i lägenheten, tycker inte jag gör annat än sitter och matar och hinner inget annat. Dessutom var det bra för dottern att få komma ut och röra på de där rastlösa benen.

Dessa 3 timmar som dottern är på förskolan försöker jag njuta så gott det går av tystnaden och bebistiden, synd bara att de timmarna känns som minuter!

Idag ska vi till min kontaktperson på psykiatrin. Hon är väl mer som en kurator och det mesta vi pratar om är om bebisarna och den nya livssituationen. Men det behövs ju det med. Det är skönt att få ventilera sig om allt, även om jag gör det med min man så behöver man även prata med en utomstående.

Nu ska jag försöka fixa mig medan bebisarna fortfarande sover för snart är det dags för mat igen. Undra hur många timmar per dygn man sitter och nöter den där soffan.

 

Hoppas ni får en bra dag! 😊

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Johanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats